Μια Πραγματική Ιστορία

Αλήθεια , έχεις ακούσει ποτέ από κάποιο φίλο η γνωστό να λέει ότι στην περιοχή που μένει , το γρήγορο ίντερνετ είναι απλά ένα όνειρο;

Δυστυχώς για τους περισσότερους από αυτούς τους φίλους και γνωστούς μας, αυτό το όνειρο δεν θα γίνει πότε πραγματικότητα.

Πάνω σε αυτή την σκέψη οικοδομούμε καθημερινά το δικό μας όνειρο . Στην Patras Broadband, καθημερινά σχεδιάζουμε , εγκαθιστούμε , δοκιμάζουμε , και δίνουμε στην διάθεση των συνδρομητών μας, νέες περιοχές κάλυψης έχοντας υποσχεθεί 3 πράγματα , αξιόπιστες υπηρεσίες (εγγυημένες ταχύτητες , ping κάτω των 20ms, συνεχής λειτουργιά) άμεση εξυπηρέτηση σε τεχνική υποστήριξη σε χρόνο πάντα λιγότερου των 24 ωρών, Προσωπικές – Ανθρώπινες σχέσεις με τους πελάτες μας.

Στην Patras Broadband κάθε συνδρομητής μας γνωρίζει με το μικρο μας όνομα, τον σεβόμαστε και μαζί χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άμεσης επικοινωνίας .

Είμαστε παντού και αυτό κάθε μέρα γίνετε μεγαλύτερο. Γίνετε μεγαλύτερο γιατί σας ακούμε , δουλεύουμε για να σας παρέχουμε κάτι ξεχωριστό, και πολλές φορές κομμένο και ραμμένο στο προφίλ κάθε συνδρομητή.

Ευχαριστούμε , για την εμπιστοσύνη.

 

Related Blogs